Ekonomik ve siyasal krizin, işsizliğin, işten çıkarılmaların ortasında giriyoruz bu sene 8 Mart'a...

Açlığın, yoksulluğun, katliamların, işkencelerin, tecavüzlerin, kadın cinayetlerinin, savaşların olmadığı bir dünya isteyen Emekçi Kadınlar, “Kadın, Devrim, Özgürlük” diyerek bir araya geliyor.

8 Mart günü 19.00'da Galatasaray Meydanı'nda toplanarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlarının Kapitalizme Karşı Savaş Günü'nde isyanını haykıracak.

8 Mart'ın hemen ardından 10 Mart günü Emekçi Kadınlar İşçi Kadın Kurultayı'nda toplanacak. Petrol İş Sendikası'nda Kurultay için bir araya gelecek işçi kadınlara uzatacak mikrofonları ve sorunlarını dinleyecek, hep birlikte çözüm arayacaklar.

Emekçi Kadınlar – EKA tüm işçi, emekçi ve öğrenci kadınları, Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü yaratan ve yaşatan işçi, emekçi kadınların kararlılığıyla, salonlarda, meydanlarda bir araya gelmeye, öfkeyi haykırmaya davet ediyor.

8 Mart Cuma 19.00 Galatasaray Meydanı

10 Mart Pazar 11.00 Petrol İş Sendikası