Adana'da döviz krizi, ekonomik krize ve yoksulluğa karşı halk sokağa çıktı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Mersin, Antakya ve bir çok ilde olduğu gibi, 24 Kasım günü 18.30'da kurumların ortak çağrısıyla Baraj Yolu İş Bankası önünde kitle toplanmaya başladı.

Polisin tüm engellemelerine rağmen Duygu Kafe'ye doğru yürüyüş başladı. Kitle alana "Çözüm Sokakta Sandıkta Değil!" sloganıyla giriş yaptı.

Eyleme kitle örgütlerinin yanı sıra Devrimci Öğrenci Birliği, Birleşik Mücadele Güçleri katıldı de Yapılan basın açıklamasında artık yönetememe sorunu olduğunu, ekonomik krize ve artan baskılara dikkat çekildi, hükümetin istifasını talep edildi.

Basın açıklaması sırasında "AKP Mezara İktidar Halka", "Çözüm Sokakta Sandıkta Değil" sloganları öne çıktı. Basın açıklaması sonrasında kitle sloganlarla dağıldı.

Mücadele Birliği/ Adana