Kıraç Metal İşçileri İşten Atmalara Karşı İş Bıraktı

Eskişehir'de Birleşik Metal İşçileri Sendikası'na üye Kıraç Metal işçileri, işten atmalar yaşanması nedeniyle iş bıraktı.

Ülkenin dört bir yanından işçilerin eylem haberleri gelmeye devam ediyor. Ekonomik kriz karşısında düşük zam dayatmalarına, işten atmalara, maaş kesintilerine karşı bir çok iş kolunda işçilerin eylemleri yayılarak devam ediyor.

Birleşik Metal İş Sendikası üyesi Gebze'de Farplas işçilerinin eylemleri devam ederken Eskişehir'de de aynı sendikaya üye Kıraç Metal işçileri işten atma saldırısına karşı eyleme geçerek iş bıraktı.

Birleşik Metal İş Sendikası, Eskişehir’de bulunan Kıraç Metal’de işten atılmaların yaşanması üzerine işçilerin iş bıraktığını duyurdu.

Birleşik Metal İş Sendikası, sosyal medya hesabından Kıraç Metal işçilerinin eylemini paylaşarak “Eskişehir Kıraç Metal’de işten atılmaların yaşanması üzerine metal işçileri üretimden gelen gücünü kullanarak direnişe geçti” ifadesiyle eylemi duyurdu.