Bugün en ağır bedeller ödenerek yürünen bu tarih; artık başka bir dünyanın kurulmasını dayatıyor bizlere... Kadınları özgürlük çağına taşıyarak bu yeni dünyayı yaratma görevinin, bu gidişata dur deme sorumluluğunun bilinciyle hareket ediyoruz.

İnsanın insanca yaşayabileceği yarınları kendi ellerimizle kuracağız. Dünyayı biz işçi ve emekçi sınıfın kadınları değiştirecek. Hayallerimizin çalınmadığı, özgürce düş kurabildiğimiz başka bir dünya yaratacağız. Kimimiz uzayda yeni galaksiler arayacak, kimimiz, şiirin, resmin, sanatın dehlizlerinde dolaşacak!.. Ya da bilimin uçsuz bucaksız enginliğinde yeni buluşlara, yeni araştırmalara ışık tutacak!... Emekçi kadını tümüyle özgürlüğüne kavuşturma” mücadelesi veren, kadının ancak yeni insan tarafından yeni bir toplum kurulduğunda özgürlüğüne kavuşacağının bilinciyle hareket ediyoruz...

Hayallerimizde, düşlerimizde, hikayelerimizde, geleceğe dair umutlarımızda asla şiddete yer yok. Şiddetin kaynağı kapitalizmi yok edip, barışın kaynağı sosyalizmi kuracağız hep birlikte.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü'nde Sarıgazi ve Gazi'de emekçi kadınlarla bir aradayız.

Gazi Mahallesi                                                                  Sarıgazi

25 Kasım Pazar                                                                   25 Kasım Pazar

14.00                                                                                       14.00

Gazi Ekin Sanat ve Halk Kütüphanesi