Tübingen’de Afrin İçin İnfoStand

İçinde Mücadele Birliği Platformu, Nav-Dem, MLPD (Almanya Marksist Leninist Partisi), Couraje, Yeşiller, Internationale Solidarität, SPD, Reutlingen Kürt Derneği gibi kurumların ve bireysel katılımların yer aldığı Tübingen Dayanışma Komitesi, bu Cuma günü de (9 Mart) Afrin işgaliyle ilgili bilgilendirme standı açtı.

Platform iki hafta önce aldığı kararla, her Cuma günü Tübingen (Almanya) Holzmarkt'ta info stand açma kararı almış, geçen hafta organizasyonunu Mücadele Birliği Platformu'nun üstlendiği info standa iki faşist arabayla saldırı girişiminde bulunmuştu. Saldırı girişimi haberinden sonra organizasyonunu MLPD'nin üstlendiği bugünkü standa desteğe gelenler odu ve stand oradan geçenler tarafından yoğun ilgi gördü.

Mücadele Birliği / Almanya