< 40. İstanbul TÜYAP Kitap Fuarındayız!

Yayınevimiz Yeni Dönem Yayıncılık, 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında 8. Salon (Eski 2 nolu) 808B’de bulunan standıyla yerini alarak, etkinlik ve imza günleriyle okurlarla buluşacak.

Sıla Erciyes’in Önsöz Dergisi’nde yayımladığı yazılardan oluşan Hasat Zamanı kitabının ikinci cildi; Sena Kızılırmak’ın Vefa Serdar’ın anılarından da esinlenerek yazdığı ve Sivas Katliamını anlatan öyküsü Yakılan Zaman; Ukrayna Kimin Savaşı? diye soran ve web sitemizde yayınlanan Rusya’nın Ukrayna’ya özel operasyonu ve emperyalizmin Rusya’yı kuşatma saldırısı üzerine yazdığımız makalelerin Sinan Kaleli tarafından derlemesi; Çocuklara vücudumuzun nasıl çalıştığını anlatan ve 7 ciltten oluşan "Kalemizi Savunmak" kitap serisi ilk defa okurlarla buluşuyor.

40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında çeşitli etkinliklerde de yer alıyoruz.

 

İmza Günü:

29 Ekim Pazar

Songül Yücel - Hasat Zamanı 2


31 Ekim Salı

Sena Şat - Ayaklanmanın Gezi Hali ve Daima

 

1 Kasım Çarşamba

Ülkü Şeyda - Kalemizi Savunmak

 

2 Kasım Perşembe

Fatma Yıldırım - Satır Arası


Etkinlikler:


1 Kasım Çarşamba

Çocuklara Bilimsel Düşünmeyi Öğretmek

Etkinlik

13.00 Kınalıada Salonu

İmza

8. Salon 808B

Ülkü Şeyda, Fatma Yıldırım

 

5 Kasım Pazar

Aydın Mısın?

Etkinlik

17.00 Heybeliada Salonu

İmza

8. Salon 808B

Songül Yücel, Sena Şat


Yaşadığımız coğrafyadaki köklü sosyalist yayın kültürünün devamcılarından olan Yeni Dönem Yayıncılık, 2003 yılından bu yana politika, devrimci sanat, sınıf mücadelesi gibi birçok alanda kitap yayınlıyor, aynı zamanda bu alanlarda çıkardığı süreli yayınlarla, insanlığın kurtuluşuna hizmet eden bir yayıncılık politikasıyla yayın hayatına devam ediyor.

Yayınevimizden çıkan kitaplara 

www.yenidonemyayincilik.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.