< Gençlik Krize Ve Geleceksizliğe Karşı Buluşuyor

İçinde yaşadığımız kapitalist sistem, biz gençleri her geçen gün geleceksizliğe sürülüyor.

Milyonlarca genç insan geçim kaygısı nedeniyle okuduğu üniversiteyi bırakmak zorunda kalıyor. Aynı zamanda da üniversiteleri bitirdiğimiz zaman işsiz kalma durumumuz, kapitalist sistem içerisinde oldukça kolay. Malum "Her üniversite mezunu iş bulmak zorunda da değil" sözleriyle bu durumu meşrulaştırmaya çalışan zihniyeler de var.

Kısacası genç nüfusun oldukça yoğun olduğu coğrafyamızda, gençlik artık yaşamdan ve gelecekten umudunu kesmiş durumda. İşsizlik korkusu ile uzmanı olmadığı her işi yaparak hayata tutunmaya çalışan gençler de, iş cinayetlerine kurban gidiyor ardı ardına.

Tüm bu durumları yaratan kapitalist sisteme karşı mücadeleyi yükseltmekten, büyütmekten başka çaremiz yok!

Bu sebeplerden dolayı siz mücadele arkadaşlarımızı, sıra arkadaşlarımızı tüm gençliği bu sorunları birlikte konuşup, çözümleri birlikte aramak için etkinliğe davet ediyoruz!

Sen yoksan bir eksiğiz!

Gençlik gelecek, gelecek sosyalizm!

Devrimci Öğrenci Birliği