< < 3. Havalimanı'nda Bir İş Cinayeti Daha!

Üçüncü Havalimanı'nda bir iş cinayeti daha yaşandı. Cesedi logar içinde bulunan işçinin kimliği bilinmiyor.

İSTANBUL - 3.Havalimanı iş cinayetleri ve iş kazalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.
14 Eylül günü binlerce işçinin kölece çalışma koşullarının iyileştirilmesi talebiyle iş bırakma eylemi yapmaları ve işkenceli gözaltıların ardından 36 işçi ve sendika temsilcilerinin tutuklanmasıyla gündeme gelen 3. Havalimanı'nda logarda bir erkek işçi cesedi bulundu.
Devrimci Yapı İşçileri Sendikası'nın verdiği bilgiye göre Nepalli işçiler temizlik yaparken logar içinde bir erkek işçinin cesedini buldu. İşçinin 3 gün önce ölmüş olabileceği sanılıyor. İşçilerin cesedi bulup haber vermeleri üzerine, işçinin cesedi logardan çıkarıldı. Olay yerinin etrafı jandarma tarafından çevrilerek kapatıldı ve görüntü almak isteyen işçilerin telefonları alınıp görüntüler silindi.
Ölen işçinin kimliği, uyruğu yaşı vb. bilgilere ise henüz ulaşılamadı.