< < Real Market İşçileri Beylikdüzü Marmara Park’ta

 

Real Market işçileri, eylemlerine devam ediyor. işçiler 8 Mayıs günü de Beylikdüzü Marmara Park AVM’de Media Markt önünde basın açıklaması yaparak özellikle anneler günü dolayısı ile alışverişe gelenlere annelerine alacakları hediyelerini başka bir yerden almaları için çağrıda bulundu. İşçiler aileleri ve kucaklarında çocukları ile birlikte eyleme katıldılar.

AVM’nin güvenlik güçlerinin eylemi engelleme girişimlerine rağmen işçiler ellerinde dövizler, önlük ve sloganları ile AVM’nin girişinden MediaMarkt önüne yürüyüş yaparak geldiler.

Ali Rıza Küçükosmanoğlu yaptığı basın açıklamasında işçilerin alacağından METRO, Media Markt ve Beğendik’in sorumlu olduğunu ve işçiler haklarını alıncaya kadar bu mücadelenin bütün mağazalarda ülkenin dört bir yanında devam edeceğini ifade etti. Ayrıca anneler günü dolayısı ile hediye için alış veriş yapacak olanlara da seslenen Küçükosmanoğlu Media Markt’tan hediye almayarak zulme ortak olmamalarını istedi.

Eylem sırasında AVM’nin içerisinde değişik katlarda bulunan vatandaşlar da açıklamayı dinleyerek alkışlarla destek verdiler.

Yapılan açıklamanın ardından AVM’nin içinde sloganlarla yürüyüş yapılarak AVM dışına çıkıldı ve bir süre daha sloganlarla eyleme devam edildi.