< Öğretmen Sendikası Taban Maaş Hakkı İçin Meclise Gidecek

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyesi öğretmenler, Söğütlüçeşme Köprüsü'ne, "Taban Maaş İçin Meclise" yazılı pankart asarak tüm özel sektör öğretmenlerini Sendika, 29 Ocak'ta taban maaş hakları için TBMM’de olmaya çağırdı.

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası (Öğretmen Sendikası) üyelerinin taban maaş hakkı için mücadelesi devam ediyor. Özel sektör öğretmenleri taban maaş hakkı için 29 Ocak'ta Ankara'da TBMM'de olacak.

Güvencesiz ve düşük ücretlerle çalıştırılan özel okul öğretmenleri, uzun zamandır taban maaş belirlenmesi için mücadele veriyor. Öğretmen Sendikası, eğitimin kamusal bir alan olduğunu, eğitimin biçiminin, içeriğinin öğretmenlerin, öğretmenlerin çalomma koşulları ve ücretlerinin de eğitimi ilgilendiren konular olması nedeniyle patronların insafına bırakılamayacağını belirtiyor.

Söğütlüçeşme Köprüsü'ne, "Taban Maaş İçin Meclise" yazılı pankart asan Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, tüm özel sektör öğretmenlerini 29 Ocak'ta taban maaş hakları için TBMM’de olmaya çağırdı.

Sendika, sosyal medyadan 29 Ocak Pazartesi günü saat 13.00'te TBMM Çankaya Kapısı yanı Milli Egemenlik Parkı'nda buluşma çağrısı yaparak "Asgari ücret düzenine son vereceğiz, taban maaş hakkımızı geri alacağız" ifadesiyle mücadele kararlılığını vurguladı.