İnşaat İşçilerinin Palladium Tower'da Eylemi Sürüyor

İnşaat işçileri İzomas Şirketler Grubu ve YDA'nın gasp ettiği hakları için Palladium Tower önünde başladıkları eylemin ikinci gününde.

İzomas Şirketler Grubu ve YDA'nın işçilerin haklarını gasp etmesi üzerine İnşaat-İş ve Dev Yapı-İş üyesi inşaat işçileri Palladium Tower önündeki dün başladıkları eyleme bugün de devam etti.

Sabah erken saatlerde Palladium Tower plaza önünde toplanan işçiler "İnşaat İşçisi Köle Değildir", "Ücret Haktır Gasp Edilemez", "Direne Direne Kazanacağız" sloganları atarak eyleme başlayan işçiler baretlerini de yere vurup ses çıkararak haklarının gasp edilmesini protesto ettti.

Sendika yöneticilerinin işçilerin emekleri ve alınteriyle kazandıkları haklarının gasp edildiğini aktaran konuşmalar yapılan eylemde, işçilerin haklarının gasp edilmesine izin vermeyeceğini belirterek, İzomas'ı uyardı.

İnşaat-İş ve Dev Yapı-İş yaptıkları konuşmalarda "İzomas işçilerin yasal haklarını gasp etti. Hırsızlık yaptı, yapmaya devam ediyor. İzomas patronları çok iyi bilsin, o parayı size yedirmeyeceğiz" denildi.

İnşaat işçileri eylemin tüm hakları ödeninceye kadar devam edeceğini belirtti