24 Eylül Perşembe günü, Yunanistan'ın dört bir yanında birçok sektörde kitlesel ve eylemlerin yapıldığı bir gündü.

Yunanistan'ın tüm büyük şehirlerinde eylemler yapan Kamu Hastane Doktorları Federasyonu (OENGE), ulusal grevde idi. Doktorların talebi, pandemiye karşı kamu hastanelerinde doktorları ve sağlık çalışanlarını desteklemek için acil tedbirlerin alınması idi.

Denizcilik işçileri, Yunanistan hükümetinin denizcilik işçilerinin Toplu Sözleşmesini baltalama girişimlerini protesto etmek için Yunanistan'ın en büyük limanı olan Pire'de greve gitti.

Öğretmenler, öğrenciler ve veliler, sınıf birliklerinin dayanışmasıyla Yunanistan'ın dört bir yanında Halk Sağlığı ve Eğitimini korumak için acil önlemler talep eden eylemler yaptılar. Talepleri, sınıf başına düşen öğrenci sayısını 15 ile sınırlanması ve okullar için daha fazla öğretmen ve temizlik personeli işe alınması oldu.

Yunanistan'da emekçiler yeni eylemler planlıyor. 28 Eylül Pazartesi günü turizm işçilerinin protestosu var. 7 Ekim'de görülecek olan Altın Şafak faşistlerinin duruşmasında büyük bir protesto eylemi planlanıyor. 13 Ekim'de de Atina'da Tüm İşçiler Mitingi planlanıyor.