Ayasofya’nın müzeye dönüştürülmesine dair 24 Kasım 1934 tarihli bakanlar kurulu kararının Danıştay 10.Dairesi tarafından iptal edilmesinden sonra RTE, Ayasofya’yı ibadete açan kararı imzaladı. Ayasofya’nın yönetimi Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildi. Böylece “yeni Türkiye” yolunda tarihî bir adım daha atılmış oldu!

Artık Türkiye’yi tutabilene aşkolsun! Osmanlı’nın şanlı tarihi yeniden diriliyor!

Avukatlar, başkentin göbeğinde “asayiş(in) berkemal” olduğunu göstermek için derdest ediliyorlar. İşçilerin Kıdem Tazminatlarına el konulmaya çalışılıyor; karşı çıkanlara aba altından sopa gösteriliyor. Kürt halkının iradesi üzerine ipotek konuluyor; ardından kayyumlar ve tutuklamarla halk sindirilmeye çalışılıyor. Televizyonlar kapatılıyor; sosyal medya zaptı rapt altına alınmaya çalışılıyor. Tecavüze uğrayanlar, tecavüzcüleriyle evlendirilmeye zorlanıyor; evlilik yaşı düşürülmeye, kadına dönük şiddet sıradanlaştırılmaya çalışılıyor. LGBTİ bireyler, devletin en tepesindekiler tarafından aşağılanıyor, horlanıyor. Ciğeri beş para etmez şahıslar televizyondan, sosyal medyadan insanları tehdit ediyorlar.

Osmanlı’nın şanlı tarihi güncelleniyor! TC devleti, karşı karşıya olduğu ayaklanma ve devrim tehdidinden bu şekilde kurtulmaya çalışıyor.

Tarihin çarkını geri döndürmeye çalışanlar, tüm güçleriyle saldırıyorlar. Tarihin ilerleyişinin durdurulamayacağını bilenler ise, dinci faşizmin ömrünün hedeflediklerini gerçekleştirmeye yetmeyeceğinden emin olarak geleceğe yürümeye devam ediyorlar.