Kadın cinayeti haberleri artık üçer beşer geliyor. Ve bunlar sadece duyulanlar... Cezasızlığın, toplumdaki çürümenin vb. vb. vb. kurbanı olan kadınlar artık tek şey istiyor: “Yaşamak!”


Ankara Gölbaşı'ndaki Mogan Gölü çevresinde devriye atan güvenlik görevlileri, suda bir kadına ait cansız beden gördü. Cesedi sudan çıkaran dalgıç polisler kadını Adli Tıp’a kaldırdı. Ancak kimliği tespit edilemedi...

Kadının kimliğini ve ölüm nedenini belirlemek için araştırma başlatıldı.

***

Niğde’de 29 yaşındaki Süheyla Yılmaz ile anne ve babası, boşandığı Burak Kahraman’ın kesici aletle saldırısına uğradı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi, Süheyla Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan anne baba da hastaneside tedavi altına alındı. Katil Burak Kahraman da yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

***

Alınan bilgilere göre Sivas’ın Yüceyurt Mahallesi’nde 43 yaşındaki D.D., evlenme teklifini kabul etmeyen G.G’nin ailesine saldırdı.

D.D, evlilik teklifini reddeden G.G.’nin evine giderek annesi, babası, erkek kardeşi ve kardeşinin eşini ateşli silahla katletti. D.D. önceden de G.G.’yi “kafanı koparırım, ayrılırsan aileni öldürürüm, katliam yaparım”diyerek tehdit etmiş, kadın da polise giderek önleyici tedbir talep etmişti.

Katliamdan sonra kaçan katil D.D., yakalandı.