< Hesap Vereceksiniz!

İşkenceci faşistler, Amed’de gözaltına aldıkları M.E.C’ye yaptıkları işkencenin fotoğraflarını yandaşlarına “servis ettiler”.

MHP’li milletvekilinin danışmanı sıfatıylar ortalıkta dolanan bir faşist, twitter hesabından iğrenç yazılarla paylaştı bu görüntüleri. Alenen işkenceyi ve işkencecileri öven bu faşist soysuzun yayımladığı görüntülere gazetemizde yer vermeyi uygun görmüyoruz. Ama bu işkencecilerin ve işkenceci yardakçılarının işledikleri insanlık suçlarının asla yanlarına kalmayacaklarını bir kez daha hatırlatıyoruz.

Bu görüntüler için Urfa Barosu soruşturma çağrısı yaparken, Diyarbakır Barosu da bir açıklama yayımladı. Açıklamada “Bugün itibariyle kamuoyuna yansıyan fotoğraflarda, Diyarbakır Emniyetinde meydana gelen işkence vakasına ilişkin Diyarbakır Barosu olarak detaylı bilgiler elde edildikten sonra hukuki süreci başlatacağımızı ve işkence vakasının takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi.