Tarihin artık “Kısa Tarih” olarak yaşandığı, normal süreçlerde yıllar boyu yaşanacak tarihsel gelişmelerin, olayların haftalara, hatta günlere sıkıştığı bir dönemde yaşıyoruz.

Gündemin hızına yetişememekten şikayetçi olduğumuz şu günlerde, web sitemizden sizlere günlük-saatlik olarak gelişmeleri ulaştırmaya, politik bir bakış vermeye çalışıyoruz.

Pandemiden kaynaklı bulaşı endişesi ve gereklilikleri nedeni ile 15 günlük yayınımız Mücadele Birliği Gazetesi’nin basımına ve dağıtımına ara versek de, pdf olarak yayınlamaya devam ettik.

Ve gündemin hızına yetişebilmek için, yeniden basılı yayına geçeceğimiz döneme kadar, sizlere güncel haberleri ulaştırabilmek adına Günlük Mücadele Birliği Gazetesi hazırladık.

İyi okumalar