Taksim Metro İstasyonunda Bir Genç İntihar Etti

Taksim Metro istasyonunda bir genç raylara atlayarak intihar etti.

Kapitalist sistem her geçen gün insanları çıkışsızlığa sürüklüyor. Başta ekonomik sorunlar olmak üzere işçi ve emekçiler, kadınlar gençler binbir türlü sorunla mücadele etmek zorunda bırakılıyor.

Gençler bir yandan okumaya kendilerine bir gelecek kurmaya çalışırken bir kısmı ise erkenden çalışmak zorunda kalıyor. Okusalar da çalışsalar da sistemin yarattığı sorunları aşamamak, umutlarını ve enerjilerini tüketiyor. Yaşadıkları ve aşamadıkları sorunların temelinin kapitalist sistemden kaynaklandığını bilmeyen buna karşı mücadele bilinci olmayan genç insanlar gelecekte iyi bir yaşama sahip olabilme imkanları ve umutlarını yitiriyor. Bu ise gençleri kimi zaman intihara yöneltiyor.

Kim bilir hangi nedenlerle insanca bir yaşamdan umudunu kesen bir genç daha yaşamına son verdi.

Taksim Metrosu’nda bir genç raylara atlayarak intihar etti. Gencin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, 15.30 sıralarında M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Taksim istasyonunda bir kişi, metronun istasyona yanaştığı sırada bir anda kendini raylara atarak intihar girişiminde bulundu.

İstasyondaki yolcularn olayı bildirmesi üzerine metro istasyonuna hemen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile ağır yaralı olarak rayların altından çıkarılan E.I (23) isimli şahsın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay nedeniyle M2 Yenikapı - Hacıosman metro hattı Taksim istasyonunda seferler geçici olarak durduruldu. Polis ekipleri ise istasyon girişlerine şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Bu nedenle Taksim istasyonundaki seferler geçici olarak durduruldu.

Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, seferlerin Yenikapı-Şişhane ve Osmanbey - Hacıosman istasyonları arasında yapıldığı açıklandı.