Deniz Poyraz Ölümsüzdür!

Bugün Deniz Poyraz adında genç bir kadın yoldaşımız katledildi. HDP üyesi Deniz Poyraz, HDP İzmir İl Örgütü'nde gerçekleştirilen faşist saldırı sonucu katledildi!

Katilin kim olduğu açık. Deniz Poyraz yoldaşı katleden faşist devlettir. Sürekli polis gözetiminde olan il binasına silahlarıyla giren, saldırı gerçekleştiren dinci-faşist çeteleri devletin polisi “görmüyor”! Bu saldırı bizzat faşist devlet tarafından gerçekleştirildi.

Her geçen gün saldırıların daha da katmerleştiği günleri yaşıyoruz. Bugün, Kürt halkına yapılan bu saldırı ne ilk ne de son olacak! Tehditler savurmaya devam eden dinci-faşist iktidar korku ve baskı politikasıyla emekçi halkları, işçi sınıfını, Kürt halkını, gençleri, kadınları kanla, saldırılarla sindirmeye çalışıyor! Faşist devlet ve dinci-faşist iktidar ne kadar saldırırsa saldırsın devrimci iradeyi teslim alamayacak!

Bugün bu saldırı sadece Kürt halkına yönelik değildir, bu saldırı devrimin tüm toplumsal güçlerine yönelik gerçekleşmiş saldırıdır! Bu saldırılar karşısında devrimin toplumsal güçleri büyük bir cesaretle, öfkeyle karşılığını verecektir. Bu saldırıları başta biz devrimci gençlik olmak üzere sokaklarda, meydanlarda öne çıkarak, militan bir pratik sergileyerek boşa düşüreceğimizden kimse tereddüt dahi etmesin!

Saldırılarınız kar etmeyecek! Deniz yoldaşın annesinin dediği gibi “Bir Deniz gider, başka Denizler doğar, yılmayacağız!” Korku ikliminizi birleşik mücadelemizle tuzla buz edeceğiz!

Her alanda tel tel dökülen iktidarınızı alaşağı edeceğiz! Ya kazanacağız, ya kazanacağız!

Yaşasın Kürt ve Türk Halklarının Mücadele Birliği!

Faşizmi Döktüğü Kanda Boğacağız!

DEVRİMCİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ(DÖB)