Sevgili Mücadele Birliği Emekçileri,

Merhaba diyor, hepinizi en içten devrimci duygularımızla sıkıca kucaklıyoruz. Umarız iyisinizdir, bizler çok iyiyiz. Tüm dostlara Tekirdağ zindanlarından devrimci selamlar gönderiyoruz.

Öncelikle hızınıza hayran kaldığımızı belirtelim. Devrimci yayınınızla hızla bizi buluşturduğunuz için teşekkür ederiz. Yaşasın devrimci dayanışma sloganına hayat veren tutumunuzun örnek olması dileğiyle.

Tutuklanma sürecimizi ayrıntılı anlatmayacağız. Zaten yayınlarınızda haber yapmanızdan takip ettiğiniz anlaşılıyor. Kısaca hatırlatmalarda bulunalım bu vesileyle. Faşist sermaye diktatörlüğünün demir yumruğu gibi çalışan devlet toplumsal mücadele dinamiklerinin tüm öncü unsurlarının yaşadığı sorunlara karşı örgütlü bir karşı koyuş mücadelesi örgütleyen sahiplenici tutumlarınızın duvarına çarpıp tuz buz olacağını hep beraber göstereceğiz onlara.

Size yardımcı olabileceğimiz bir durum ya da istek varsa mektupla iletirseniz yardımcı olmaya çalışırız.

15-16 Haziran Büyük İşçi Direnişinin 50. yılı vesilesiyle araştırma ve okuma yapıyoruz. Yayınevinizden ya da başka yayınevlerinden bize önerebileceğiniz kitaplar varsa bize iletir ya da önerirseniz çok mutlu oluruz.

Mücadelenizde başarılı bir dönem-yıl geçirmeniz dileğiyle...

Hoşçakalın, dirençle kalın...

Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Hapishanesi C-90

Ali Haydar Karaçam