< Yapı Yol-İş Sendikası MYK Üyesi Yüksel Kanbay Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Yapı-Yol İş MYK üyesi ve Emeğin Gücü Derneği Samsun Temsilcisi Yüksel Kanbay trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Uzun yıllar inşaat işçisi olarak mücadelede yer alan Emeğin Gücü Derneği'nin Samsun Temsilcisi olan, İnşaat Bir-Sen ve son olarak da Yapı Yol-İş Sendikası yönetiminde yer alan Yüksel Kanbay Balıkesir'de aracın bariyerlere çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Aynı araçta bulunan oğlu Uğurcan Kanbay ve eşi Altın Kanbay yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İşçi sınıfının haksızlığa uğramasını asla sindiremeyen 35 yıllık inşaat işçisi Yüksel Kanbay, Yapı Yol-İş Sendikasıyla işçilerin kurtuluşu ve sorunlarının çözülmesi için mücadele ediyordu.

Yapı Yol-İş Sendikası yaptığı açıklamada "Yüksel Usta'nın mücadele bayrağını omuzlayarak mücadelesini ve Sendikası'nı büyüteceklerini" belirtti.

Yüksel Kanbay'ın cenazesi yarın memleketi Samsun'da toprağa verilecek.