Devrimci Öğrenci Birliği'nin ''50. Yılında, Denizleşen Gençlik Buluşuyor" etkinliğine yönelik polisin baskı ve saldırıları devam ediyor!

Mustafa Kemal Üniversitesi'nde etkinliğe çağrı için yapılan afiş ve bildiriler yırtıldı. Ardından öğle saatlerinde sokak arasında TEM şubeden olduklarını iddia eden 3 kişi tarafından bir arkadaşımızın yolu kesildi. GBT yapacaklarını söyleyerek saatlerce arkadaşımızı rehin alan şahıslar etkinlik hakkında sorular sorarak gözaltına almakla tehdit ettiler. Avukatını aramak isteyen arkadaşımızın elinden telefonu da alındı.

Arkadaşımızın tepki göstermesi ile evlerinden çıkan insanlar durumu sorgulamaya ve tepki göstermeye başlayınca şahıslar aldıkları kimlik ve telefonu iade ederek uzaklaştılar.

Bir kez daha haykırıyoruz ki ne baskılar ne de tehditler diz çöktüremez zafere yürüyenleri!

YAŞASIN DEVRİMCİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ!

ANTAKYA DÖB