< DİSK/Enerji-Sen 6. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

DİSK/Enerji-Sen'in 6. Olağan Genel Kurulu, dün Birleşik Metal İş Sendikası Genel Merkez toplantı salonunda yapıldı.

DİSK'e bağlı Enerji-Sen'in 6. Olağan Genel Kurulu, dün (26 Şubat Pazar) Birleşik Metal İş Sendikası Genel Merkez Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İstanbul ve bir çok ilden enerji işçisi ve delegelerin katılımıyla yapılan Genel Kurula, bir çok sendikadan yönetici ve temsilciler, demokratik kitle örgütlerinden temsilciler katıldı. Bazı kurumlar ise destek mesajları gönderdi. Enerji-Sen'in 6. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlığa bir kez daha Süleyman Keskin seçilirken, Genel Sekreterliğe Emin Atsız, Genel Mali Sekreterliğe Olgay Sarı, Genel Örgütlenme Sekreterliğine Ahmet Çakır, Genel Eğitim Sekreterliğine Yoldaş Yiğit, Genel İşçi Sağlığı İş Güvenliği Sekreterliğine, İrfan Kaya ve Genel Hukuk ve TİS Sekreterliğine Sedat Yılmaz seçildi.