Ev İşçisi Kadın Aynı Camı 5 Kez Sildi Ama İşten Kovuldu

Ev temizliği yaparak geçimini sağlayan Sevda Karakuş, gittiği evde camları beş kez sildi fakat yine de onur kırıcı şekilde kovuldu.

ANTALYA – Antalya’da ev işçiliği yaparak geçimini sağlayan Sevda Karakuş, temizliğe gittiği evin camlarını sildi. Ev sahibi beğenmediği için tam 5 kez sildi fakat buna rağmen onur kırıcı şekilde kovuldu. Karakuş bu onur kırıcı işten kovulma nedeniyle şikayette bulundu.

Antalya’da yaşayan Sevda Karakuş, ev temizliği yaparak geçimini sağlıyor. Bir hafta önce Rusalina B. adlı kadın ile evinin temizliğini 180 TL’ye yapmak üzere anlaştı. Belirlenen tarihte verilen adrese gitti ve temizlik yapmaya başladı. Evin salonundaki camları sildikten sonra mutfak camını silmeye başladı. Fakat ev sahibi camların temizliğini beğenmediğini söyleyerek yeniden silmesini istedi.

Ev sahibinin temizliği beğenmemesi üzerine tam beş kez camları sildiğini fakat buna rağmen Rusalina B’nin temizliği beğenmediğini ve “Sen bu işi beceremiyorsun, 30 lira vereyim defol git” dediğini kendisinin de günü boş geçmesin diye camları tekrar sildiğini fakat Rusalina B.’nin temizliği yine beğenmeyerek yüzüne 50 TL atıp evinden kovduğunu belirtti.

Rusalina B.’nin bu davranışının onur kırıcı olduğunu belirten Karakuş, bunun üzerine karakola giderek şikayetçi olduğunu belirtti.

“Egosunu tatmin etti. Onurumu krıdı. Kadının bağırışları üzerine yan komşusu geldi. Kocası gelerek eşinin agresif olduğunu ve gidip dinlenmemi istedi” diyen Karakuş, yaşananları gururuna yediremediği için polis merkezine giderek, şikayetçi olduğunu kaydeden Sevda Karakuş, karşı tarafın da kendisinden şikayetçi olduğunu söyledi. Karakuş, "Sorun para değil, bana yapılan bir haksızlık var. 50 lirayı benim yüzüme atması çok zoruma gitti. 1 hafta önce benden randevu aldı. O günüm boş geçti. 1 gün çalışmazsam 3 gün aç kalmam anlamına geliyor. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. 15 yıldır bu işlerle uğraşıyorum, ilk kez başıma geldi" dedi.