Adana'da Mücadele Birliği, bu sabah bir dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Dostların ve yoldaşların katıldığı dayanışma kahvaltısında Mücadele Birliği adına bir konuşma yapılarak, Adana'da 2017'de KHK ile kapatılan Ayışığı Sanat Merkezi'ne ve o dönem kapatılan devrimci, yurtsever kurumlara değinilerek, bütün bu baskıların mücadeleyi sekteye uğratamayacağını belirtildi. "Faşizme karşı, işsizlik ve yoksulluğa karşı birleşirsek kazanırız" denilerek gelen dostlar selamlandı.

Mücadele Birliği'nin ardından Adana BMG ve BGM adına da konuşmalar yapıldı, Mücadele Birliği Platformu ve Mücadele Birliği Gazetesi'nin gönderdiği mesajlar okundu.

Daha sonra müzik dinletisi eşliğinde kahvaltıya geçildi. Sawt El-Şems grubunun Arapça, Türkçe ve Kürtçe ezgileriyle dayanışma kahvaltısı sonlanırken, Adana Mücadele Birliği “Destek sunan, dayanışmada bulunan, Mücadele Birliği irtibat büromuz için iyi dileklerde bulunan tüm dost ve yoldaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yaşasın Devrimci Dayanışma” dedi.