Yoldaşımız Aysel Bölücek Serdar uzun süredir mücadele ettiği hastalığına bu sabah yenik düştü.

Yıllardır kanser illetiyle boğuşan Aysel yoldaşımız, hastalığı defalarca yense de, her defa yeniden ve yeniden yakasına yapıştı... Hayat arkadaşı Vefamızın hayatını kaybetmesinin ardından sağlık durumu gittikçe kötüleşen Aysel Bölücek Serdar, bu sabah yaşama veda etti.

1972 Sivas Gürün doğumlu idi Aysel ve Ankara'da üniversitede devrimcilerle yolu kesişmişti. Ve 90'larda Çanakkale Zindanında DHKP-C tutsağı idi; 19 Aralık'ı da Çanakkale'de yaşadı.

Gezi Eylemlerinde Taksim'de iken, Çanakkale zindanlarından tanıdığı Vefa Serdar yoldaşımızla yolları ile kesişti yeniden. Ve o zamandan bu yana Vefamızın yaşam arkadaşı, yoldaşlarının da yoldaşı oldu... İstanbul'dan Antakya'ya uzanan bir mücadeleyi paylaştılar birlikte. Maalesef çağımızın illeti kanser nedeniyle zamanlarının çoğu hastanelerde tedavi ile geçti. 2020 sonlarında Vefamız ile birlikte yakalandıkları koronayı da mücadele azmi ile atlatmayı başardı. Ancak gittikçe güçsüz düşen bedeni bu hastalığa uzun süre karşı koyamadı, 11 Temmuz Pazar günü sabah saatlerinde Ankara'da hayatını kaybetti.

Aysel yoldaşın yenilmek bilmez aklı ve yüreği hep bizimle olacak...

Yoldaşımızın cenazesi 12 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00'te Karacaahmet Cemevi'ne getirilecektir. Sevenlerine duyrulur.