2 Temmuz 1993'de Madımak Oteli'nde yakılarak katledilen 33 aydın için her sene yapılan anmanın 28. yılında Mücadele Birliği Platformu ve Devrimci Öğrenci Birliği olarak yer aldık.

Sivas'ta "Dün Maraş'ta Bugün Sivas' ta, Çözüm Faşizme Karşı Savaşta!" pankartı ile katıldığımız anma; sabah şarkılar, deyişler eşliğinde yürüyüş kortejlerinin oluşturulmasıyla başladı. Uzun süren yürüyüş süresince ajitasyon ve sloganlarımızla yürüdük.

Yürüyüş sırasında çoğunlukla "Faşizmi Döktüğü Kanda Boğacağız”, “Katil Devlet Hesap Verecek”, “Kahrolsun Faşizm Yaşasın Mücadelemiz”, “Hedef İktidar”, “İktidar Dışında Her Şey Hiçbir Şeydir”, “Yaşasın Halkların Mücadele Birliği" sloganları atıldı.

Madımak Oteli önüne ulaşıldığında da yapılan konuşmalar, deyişler ve semah gösterisi ile anma sona erdi.