Deniz Yoldaş Ölümsüzdür

İzmir Mücadele Birliği Platformu olarak 19 Haziran Cumartesi günü HDP İzmir İl Binasına yapılan faşist saldırıda katledilen Deniz Poyraz yoldaşımızın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk.

Ailemize her zaman onların yanında olduğumuzu belirtmek adına ilettiğimiz mesajımızda birlikte mücadelenin önemine vurgu yaparak "İzmir Mücadele Birliği Platformu olarak ailemizin ve Halkların Demokratik Partisi'nin acısını paylaşıyoruz. Biliyoruz ki bugün Deniz yoldaşımızın cenazesine sahip çıkmak, gelecek yeni katliamlarını önünü kesmektir.

Faşizmin tüm bu saldırılarına karşı Kürt halkının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Fehime annemizin söylediği gibi 'Yıkılmayacağız.' Halkların birlikte mücadelesiyle faşizmi yıkana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Deniz yoldaşımızın uğruna ölümsüzleştiği devrim mücadelesini zaferle taçlandıracağız. Deniz yoldaşa sözümüzdür! Türkiye ve Kürdistan topraklarına devrimin baharını getireceğiz. Deniz yoldaş ölümsüzdür!" dedik.

Taziye için yolladığımız mesaja Kadifekale halkı "Şehid Namırın" sloganıyla, zılgıtlarla karşılık verdi. Ailemize taziye mesajımızı tekrar ilettikten sonra taziye alanından ayrıldık.