< "Mafya Düzeniniz Yenilecek Biz Kazanacağız!"

Birleşik Gençlik Meclisleri Kadıköy'de AKP İlçe Başkanlığı önünde devlet-mafya-siyaset ilişkilerini protesto etti.

Birleşik Mücadele Güçleri (BMG) Kadıköy AKP İlçe Başkanlığı önünde devletin mafya-siyaset ilişkilerini protesto etti.

Kadıköy Kurbağalıdere Caddesi üzerinde "Mafya Düzeniniz Yenilecek Biz Kazanacağız" yazılı pankart açarak AKP Kadıköy İlçe Başkanlığı önüne yürüyen BMG üyeleri yaptıkları konuşmada suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamaları üzerinden ortaya saçılan devlet-siyaset-mafya ilişkilerini protesto etti.

Devrimcilerin  ortaya çıkan bu çürüme ve yozlaşmayı emekçilere teşhir etmeye devam edeceği ve bu çürümüş düzeni yıkmak için mücadele edeceği ifade edildi.

AKP önündeki bir kaç kişi  konuşmalarla çürümüşlüklerini, kirli ilişkilerini teşhir eden devrimci gençleri engellemeye çalıştı. Düzenlerinin koruyucusu polisle birlikte eylemi engelleme çabalarına rağmen BMG üyeleri konuşmalarını tamamlayarak eylemi sonlandırdı.

Açıklamayı takip eden Mücadele Birliği gazetesi muhabiri Serpil Ünal ve Artı Gerçek muhabiri Yağmur Kaya'ya "polisin görüntüsünü aldıkları GBT yapıldı.

Gençleri engellemeye çalışanlardan bir kişi de gazetecileri polise de hedef göstererek "Siz video aldınız ama ben de sizi hafızama kaydettim ona göre" diyerek tehditte bulundu.