< Üç Kürt Kadın Devrimci Anısına...

HBDH Fidan Doğan İntikam Milisleri mail yolu ile yaptıkları eylemi açıkladı, “Faşizmin Sermayelerinden A-101 imha edildi” dedi.

9 Ocak günü 22.30 sularında İzmir Menemen Asırlık semtinde bulunan A-101 marketin şubesinin EYP ile vurulduğu söylenen haberde, marketin kullanılamaz hale geldiği söylendi. “Faşizmin ekonomisini oluşturan tüm güçler hedefimizdir, yıkılmaya yüz tutmuş saray iktidarı ile birlikte onun sömürüye dayalı ekonomisi de parçalanacaktır.

HBDH Türkiye emekçileri ile Kürt halkının, kadınların, gençlerin ortak mücadelesinin ve birlikte kurtuluşunun adıdır. Çürümüş bu düzenin yıkılması ancak daha fazla mücadeleye atılmakla mümkündü” denilen haberde, eylemlerini 9 Ocak 2013 günü Paris’te MİT tarafından katledilen üç Kürt kadın devrimci Sakine Cansız, Fidan Doğan, Leyla Şaylemez anısına gerçekleştirildiği söylendi.