< “Tüm Halkımızı Bu Mücadelede Yanımızda Olmaya Davet Ediyoruz”

HBDH Muzaffer Kandemir Milisleri, gerçekleştirdikleri eylemin açıklamasını ve görselini mail ile basın kuruluşlarına ulaştırdı ve “İstanbul’u faşizme ve zehir tacirlerine dar edeceğiz” dedi.

7 Ocak günü İstanbul’un farklı semtlerinde HBDH Muzaffer Kandemir İntikam Milislerinin önceden tespit ettikleri, uyuşturucu çetelerinin satış noktası olarak kullandığı parklara giderek yürüyüş ve molotoflu eylem gerçekleştirdiler. Eylemde pankart açıp duvar yazılamaları yapan milisler “Faşizmi Yıkacağız, Özgürlüğü Kazanacağız”, “Patriyarkayı Yıkacağız, Özgürlüğü Kazanacağız” dediler.

7 Ocak 2017 tarihinde Enternasyonal Özgürlük Taburu savaşçısı olarak ölümsüzleşen Muzaffer Kandemir (Doğan Kırefe)’in yıldönümünde yapılan bu eylemle Muzaffer Kandemir’in Sinop’tan Rojava’ya uzanan devrimci mücadelesi ve enternasyonal atılımı selamlandı.

“Ne mahallelerde ne meydanlarda ne de üniversite kampüslerinde faşizme geçit vermeyeceğiz, faşist çetelere karşı anladıkları dilden konuşacağız.

Bu mahallelerde, İstanbul’da devrimciler var. Muzaffer Kandemir’in de devrimci mücadeleyi örgütlediği bu sokakları, parkları uyuşturucu çetelerinden temizleyeceğiz, faşizmi ve çetelerini yok edeceğiz” denilen açıklama “Tüm halkımızı bu mücadelede yanımızda olmaya, mücadelemize katılmaya, faşizmi yıkmaya çağırıyoruz” çağrısıyla sona erdi.