Her gün PDF olarak sizlere sunduğumuz Günlük Siyasi Gazetemizin bu son sayısı. Bundan sonra Editör yazılarımızı, günlük haberlerimizi, yorumlarımızı, çevirilerimizi web sitemizden, http://mucadelebirligi11.net adresinden takip edebilirsiniz.

Gazetemizi dijital ortamda PDF olarak yayınlama fikri, Covid-19 pandemisi nedeniyle doğmuştu. Belli bir süre matbu (basılı) yayın çıkarmanın neredeyse imkansız hale gelmesi nedeniyle, böyle bir çözüm geliştirmiştik. Ancak daha sonrasında yeniden matbu yayın çıkarma koşulları oluştu.

2 Haftalık Mücadele Birliği gazetemiz,tüm dünyadaki gündeme ve gelişmelere dair haber-yorumlar, politik değerlendirmeler, çeviriler vb ile yeniden basılmaya ve sizlere ulaştırılmaya başlandı.

Yine yakın zamanda teorik kitap dizimiz Leninist yayın hayatına başladı ve böylece sürecin bütünlüklü, ideolojik ve politik değerlendirmelerini sağlayacak basılı yayınlarımız ihtiyacı karşılamaya başladı.

Şimdi tüm okurlarımızla birlikte hepimize düşen web sitemizi günlük olarak takip etmek, buraya haber-yorum yazıları göndermek, dil bilenlerimizin çeviriler yapması, siyasi konularda gelişmeleri yorumlayan değerlendirme ve makalelerimizi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermek...

Dinleyip diyecek çok/ Fakat uzun söze vaktimiz yok/ YÜRÜYELİM…”