Her fırsatta beğenmediği, yayınlanmasını engellemek istediği, sansürlemek istediği siteleri BTK eliyle kapatan TC, şimdi de Kıbrıs'ta yayın yapan internet sitelerini kapatmaya, yasaklamaya girişti. www.devrimtemizler.net sitesi, Gaziantep 2. Sulh Ceza Hakimliği kararına istinaden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından kapatıldı.

Web sitesinden yapılan açıklamada “eğer Kıbrıs’tan yükselttiğimiz devrimci ses bu coğrafyayı aşmayı ve Türkiye’deki halklara ulaşmayı başarmışsa, dahası bu yükselen ses Türkiye’deki halkların düşmanı gerici iktidarları rahatsız ederek 'tedbir almaya' sevk etmişse, bunun anlamı doğru yolda olduğumuzdur. Halk düşmanı iktidarın makamlarının bizim sesimizi kısmak için harekete geçmek zorunda kalması ve bir mahkemesini bu yönde karar üretmesi için devreye sokması, bizlerin onlara yeteri kadar rahatsızlık verdiğimizin ifadesidir. Ve şu bilinmelidir ki verdiğimiz rahatsızlıktan son derece memnunuz ve daha da büyük rahatsızlıklar vermek için, Kıbrıs, Türkiye, Kürdistan ve tüm dünya halklarına sesimizi ulaştırmak, dünyanın neresinde gerici bir odak varsa ona karşı devrimci bir mücadelenin örülmesi için mücadelemizi artırarak sürdüreceğimizden kuşkuları olmasın” denildi.

Açıklama şöyle devam ediyor: “Türkiye’de onlarca televizyon, radyo kanalı ve gazeteyi kapatan, yüzlerce muhalif siteye erişim engeli getiren gerici iktidar, kendi kontrolü altındaki egemen medya dışında farklı bir haber kaynağının varlığına müsaade etmemeye ve Türkiye halklarının gerçeklerden haberdar olmasını, gerici iktidara karşı bilinç biriktirmesini bu yolla engellemeye çalışıyor.

Ancak bu çaba sonuç vermiyor, devrimci kanallar bu sansür duvarlarını delmenin, Türkiye halkları da devrimci kanallara ulaşmanın yollarını buluyor. Bir yandan devrimci kanallar yeni alan adları üzerinden yayınlarını sürdürürken kullanıcılar da çeşitli VPN kırıcı uygulama ve tarayıcılar üzerinden erişim engeli getirilen sitelere ulaşmanın yollarını buluyor.

Türkiye’deki takipçilerimizin bizlere ulaşabilmesi için Devrim Temizler sitesi olarak artık www.devrimtemizler.org adresi üzerinden de yayın yapacağız. Türkiye’deki gerici dinci, faşist iktidarın dağıtılması, ülkemizin kuzeyinde oluşturulan sömürgeci işgal düzeninin yıkılması için sesimizi yükseltmeye, devrimci bir mücadeleyi örmeye devam edeceğiz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı ne mutlu bizlere…”