“Şimdi Söz Değil, Eylem Zamanı”

HBDH Mazlum Tekdağ İntikam Milisleri, 22 Eylül akşamı İzmir Menemen ilçesi Asırlık'da, içerisinde üç bekçinin olduğu seyir halindeki arabaya EYP'li eylem gerçekleştirdiklerini duyurdu, patlama sonrası yaralı olarak kaçan bekçilerin, terk ettiği aracın yanarak kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

Yapılan açıklamada “İtalya'da Benito Mussolini tarafından yönetilen faşist parti üyelerinden oluşan 'karagömlekliler' isimli silahlı faşist odakların görevi ne ise, bugün Recep Tayyip Erdoğan tarafından yönetilen ve AKP-MHP faşist parti üyelerinden oluşan 'kahverengi gömlekliler' olarak halka zulüm uygulayan, sarayın bekçiliğini yapan faşist teşkilatlanma aynı görevi yürütmektedir” denirken, “Erdoğan'ın bugün ayak izlerinden yürüdüğü, faşist liderler gibi sonuda tıpkı o izinden gittiği faşistler gibi olacağı” söylendi.

“Şimdi söz değil, eylem zamanı” diye sonlanan açıklamada “Bu çürümüş diktatörlüğü yıkmanın şimdi tam zamanıdır. Bu temelde KCK'nin başlatmış olduğu 'Özgürlüğü Sağlama Zamanı' hamlesini selamlıyoruz. "Kürt halkının özgürlük, adalet ve eşitlik mücadelesi Türkiye işçi ve emekçilerinin özgürlük mücadelesiyle birleştikçe daha da güçlenecektir. HBDH güçleri Türkiye cephesinde faşizme karşı mücadeleyi yükselten ve ondan hesap soran bir mücadele pratiği içinde olacaktır" denildi.