< “Son Muhteşem Olacak”

HBDH Zeynep Kınacı İntikam Birimleri, 21 Haziran günü gündüz saatlerinde Antep’te bulunan 1.Hudut Tabur Komutanlığı askerlerini taşıyan aracın vurularak içindekilerle birlikte darbelendiğini duyurdu. Kasım Engin anısına düzenlenen bu eylem sonucunda araçtaki 9 askerden 4’ü ölüp, 5’inin de ağır yaralandığı; araçta bulunan silah ve mühimmata da el konulduğu açıklandı.

“AKP-MHP faşist iktidarını güçlerimizin etkili vuruşlarla devirdiği araçtan farklı bir son beklemiyor. Çökmekte olan, devrilmeye yüz tutmuş bu faşist iktidara karşı tüm anti-faşist güçlere en hızlı şekilde bir araya gelip, tek yumruk halinde son darbeyi vurmak düşüyor. İsyanların, ayaklanmaların yüzyılında bizlerin birleşik devrim mücadelesini zafer bekliyor.

Birleşik devrim mücadelemiz faşizmi yıkacak olmanın heyecanı ve tutkusu ile eylemlerini gerçekleştiriyor ve hazırlıklarını tamamlıyor. Bugün Zeynep Kınacı(Heval Zilan) İntikam Birimlerimiz mücadelemize birleşik devrimin fedai ruhunu katıyor, Kasım Engin yoldaş ise ortaya koymuş olduğu mücadele ile anısına, adına onlarca eylemin, binlerce kişinin örgütlendiği bir devrimciliği anlatıyor” denilen açıklama şu sözle bitiyor:

“Birleşik devrim mücadelemizin bu sonsuz şelalesinde akan devrimcilik zafere kilitlenmiştir. Ölümsüz yoldaşlarımıza sözümüzdür. Son muhteşem olacak! Mutlaka Birleşik Devrim mücadelemiz kazanacak!”