< < Anonymous Trump’ı İfşa Etti

ABD’de başlayan ayaklanma, her yönüyle sürüyor. Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous da ayaklanmacılara destek için eylemler yaptı.

Anonymous sosyal medyadan yayınladığı bir video ile ırkçı polis şiddetine karşı gerekli adımların atılmasını istemiş ve "George Floyd'u öldüren polislerle ilgili gerekli adımlar atılsın, yoksa bizim atacağımız adımları bekleyin" demişti.

Bu açıklamadan sonra da Minneapolis polis teşkilatının telsiz ve internet sitelerini hackledi.

28 Mayıs'ta da Facebook'ta Anonymous'la ilişkili bir sayfada, Guy Fawkes maskesi ile bir video yayınlanmış ve " Kendilerini emniyette tutmayı vaat eden bir teşkilatın yolsuzluk ve şiddetine maruz kalmasının halkın canına tak ettiği" söylenerek "polisin suçlu iktidar sınıflarının iradesini hayata geçirmek için var olduğu" ifade edilmişti.

"Maalesef sizin yolsuzluğa batmış teşkilatınızın adaleti yerine getireceğinize inanmıyoruz, o yüzden işlediğiniz çok sayıda suçu dünyaya ifşa edeceğiz" denilen video,"George Floyd'un canavarca öldürülmesi, eyaletinizdeki polis memurlarının yanlış eylemleriyle ölüme sebebiyet verdikleri vahim vakaların uzun listesinden oluşan buzdağının sadece görünen kısmı" denildikten sonra "Bizi bekleyin" sloganıyla bitirilmişti.

Anonymous, 31 Mayıs günü Trump'ın çocuk istismarından yargılandığı resmi belgeleri yayınladı!

Anonymous, George Floyd protestolarına destek olmak için Trump’ın, hücresinde ölü bulunan Epstein ile birlikte 13 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismarıyla suçlandığı davanın evraklarını ve Epstein’e ait olduğu iddia edilen bir defteri de sızdırdı.