Kapitalizmin yapısal bunalımının giderek derinleştiği, genç işsizlerin sayısının çığ gibi büyüdüğü, işçilerin, işsizlerin, öğrencilerin intiharlarının arttığı zorlu bir dönemden geçiyoruz.

Bir tarafta inanılmaz bir açlık, sefalet, çürüme diğer tarafta servetine servet katan, zenginlik içinde yüzen bir avuç asalak ve yok olmakta olan dünyamız, ekolojimiz...

Bugünün emperyalist-kapitalist dünyasında çelişkiler ve sorunlar o kadar birikmiş ki ya ileriye doğru yürüyüp kapitalizmi yıkmak ve sosyalizmi kurmak için mücadele edeceğiz ya da yok oluşa sürükleneceğiz; artık ara yol kalmadı.

İşte devrimlerin, halk ayaklanmalarının dinamik gücü olan biz gençliğin sorunlarının çözümü birlikte tartışmaktan, birlikte çözüm yolları üretip, daha örgütlü ve militan hareket etmekten geçiyor.

1 Mart Pazar günü farklı lise, üniversitelerden öğrenciler olarak yan yana gelip sorunlarımızı tartışacağımız, çözüm yollarımızı birlikte bulmaya çalışacağımız gençlik kürsümüze sen de davetlisin sıra arkadaşım.

Çağrımıza kulak ver, gücümüze güç kat!

İstanbul /DÖB

1 Mart Pazar 2020

Saat:14.00

Yer: Ayışığı Ekin Sanat Derneği (Abide-i Hürriyet Cad. Hasat Sk. Sebil Apt. Kat/4 Şişli/İSTANBUL)