< < ETF İşçileri Mavi ve Colombia Önünde

ETF Tekstil işçileri 27. gününde eylemini üretimini yaptıkları markalardan Mavi ve Colombia önüne taşıdı.

İstanbul Tuzla'daki ETF Tekstil'de patron Sanem Dikmen tarafından hakları gasp edilen işçilerin mücadelesi devam ediyor. Patron Sanem Dikmen'in işçilerle tek tek görüşerekalacakları tazminat ve ikramiyelerinin çok altında miktarları kabul etmesi, aksi halde hiç para alamayacakları yönündeki tehditleri devam ederken işçiler eylemlerini yeni bir aşamaya taşıdı. ETF Tekstil işçileri eylemi 27. gününde. ETF'nin üretim yaptığı markalardan Mavi ve Colombia önüne taşıdı.

İşçiler ilk olarak Mavi mağazası önüne gitti. "ETF Tekstil İşçisi Tişörtlerinizi Üretti, Parasını Alamadı" yazılı pankart açarak "ETF İşçisinin Tazminatları Ödenmedi", "Tasarıma Değil Sömürüye Bak", "300 İşçi Mağdur Bizi Duyun", "Hasta hasta Çalıştık, Malları Teslim Ettik" yazılı dövizler taşıdı.

"Tişörtler Mavi'de Ücretler Nerede", "Mavi Uyuma İşçine Sahip Çık" sloganları atan işçilerin eylemlerini sürdürürken Mavi yetkilileri görüşme talep etti.

ETF işçileri Mavi önündeki eylemin ardından yine üretim yaptıkları markalardan Colombia önüne gitti.

Pankart ve dövizlerini Colombia önünde açan işçiler sloganlarıyla gasp edilen haklarının ödenmesini istedi.

Mavi ve Columbia yetkileri patron Sanem Dikmen'in işçileri mağdur etmesine ilişkin yönetimle görüşeceklerini ve gerekenin yapılmasının sağlanacağının sözünü verdi.