Çiğli Belediyesi'nde Çibel A.Ş. işçilerinin grevi 6. gününde. Dün belediye ile sendika arasında yapılan görüşmede anlaşmaya varılamaması üzerine greve devam ediliyor.

Çiğli Belediyesi şirketi Çibel AŞ'de çalışan ve 836 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine DİSK'e bağlı Genel İş 8 Nolu Şube üyesi işçiler greve çıkmıştı.

İşçilerin grevi sürerkeen dün Çiğli Belediyesi ile sendika arasında uzun süren bir toplantı sürecinde yine anlaşmaya varılamadı.

Görüşmenin ardından bilgi veren Genel İş Sendikası İzmir 8 Nolu Şube Başkanı Deniz Şahin, görüşmede Çibel AŞ. Yetikillireninn TİS’i bir yıllık imzalama teklifinde bulunduğunu ve bu önerinin kabul edilemeyeceğini ve greve devam edileceğini belirtti.