< Farplas İşçileri Yarın Ankara'da Yetkilerle Görüşecek

Farplas işçileri 41 gündür sürdürmekte oldukları mücadeleye devam ediyor. İşçiler 15 Salı günü Ankara'da ILO yetkileriyle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü ile görüşeceklerini duyurdu.

Kölece çalışma koşullarına karşı sendikalı oldukları için işten atılmalarının ardından fabrika önünde direnişlerini sürdürüyor DİSK Birleşik Metal İş Sendikası, Limter İş Sendikası ve Lastik İş Sendikası'nda örgütlenen işçiler, kışın karlı, yağmurlu ve soğuk havasına karşın dayanışmaya gelen sınıf dostlarıyla sloganlarını haykırarak ve halaylar çekerek eylemlerine kararlılıkla devam ediyor.

Emeklerine sahip çıkmak için örgütlü mücadeleyi seçtiklerini vurgulayan Farplas işçileri yarın Ankara'da yetkililerle görüşeceklerini duyurdu.

Farplas işçileri Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi yetkilileriyle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü yetkilileriyle görüşecek, Meclis'te CHP Grup toplantısına katılacak.