< Farplas İşçileri 21. Gününde

...

Gebze'de Farplas işçilerinin eylemi 21. gününe girdi. İşçiler güne yürüyüş ve sloganlarla başladı. Sendikal haklarından vazgeçmeyeceklerini vurgulayan işçiler, çalışan arkadaşlarına da seslenerek birlikte mücadele çağrısında bulundu.

Gebze Çayırova'da bulunan Farplas fabrikasında Birleşik Metal İş Sendikası'na üye oldukları için atılan işçilerin mücadesi sürüyor. Farplas işçileri 21. güne sabah mesaisi öncesinde fabrika çevresinde sloganlarla yürüyüş yaparak başladı.

Sendika flamalarıyla kortej oluşturan işçiler Sendika Haktır Engellenemez", "Atılan İşçiler Geri Alınsın!", "İşçilerin Birliği Sermayeyi Yenecek", "Farplas İşçisi Köle Değildir", "İşçiler Açken, Patronlara Huzur Yok","Direne Direne Kazanacağız", "Yaşasın Onurlu Mücadelemiz", "Asla Teslim Olmayacağız", sloganlarıyla sanayi bölgesinde yaklaşık iki saat süreyle yürüyüş yaparak fabrika önüne geldi.

Sendikal hajları için mücadele edeceklerini vurgulayan işçiler fabrikada çalışan arkadaşlarına da seslenerek sendikalı olma ve birlikte mücadele etme çağrısında bulundu. İşçiler fabrika önünde halaylarla eyleme devam ediyor.