< < Migros Depo İşçisi Yalnız Değildir

Migros Depo işçileri asgari ücret dayatmasına, açlığa, yoksulluğa, sefalete karşı iş bıraktı ve 7 gündür eylemini sürdürüyor.

Mücadele Birliği okurları ve DÖB’lü öğrenciler de bugün Migros işçilerine destek olmak için Şişli Migros önüne giderek orada dayanışma eylemi yaptı. Eylemde Yemeksepeti ve Farplas işçilerinin mücadelesi selamlanarak, onların da yanında oldukları söylendi.

Migros önünde yapılan eylemde marketin özel güvenliğinin fiziksel müdahale ederek eylemi provoke etme çabası, eylemi ısrarla sürdürerek boşa çıkarıldı ve Şişli halkına, migros işçilerine ve alışveriş yapanlara ajitasyon konuşmaları yapıldı; eyleme tanık olanların olumlu depki ve destekleri alındı.

Migros işçileri de dahil olmak üzere, şu an iş bırakma eyleminde olan, grevde olan sınıf bilinçli işçiler, birbirinden güç alarak Türkiye ve Kürdistan halkları üzerinde bir örnek yaratıyor. Her yeni güne iş bırakma eylemleri, grevler, zamlara, faturalara karşı eylemlerle başlıyoruz. Herkes bardağı taşıracak bir damlanın bekleyicisi...

Şimdi devrim zamanı!

Şimdi işçi eylemlerinde daha fazla olma, daha fazla örgütlenme daha fazla propaganda yapma zamanı. Proletaryanın kendiliğinden örgütlenip harekete geçtiği bu zamanda örgütlenme, ajitasyon ve propaganda çalışmalarını daha fazla yoğunlaştıracak ve işçi sınıfının onurlu mücadelesini zafere ulaştıracağız!