İnşaat İş'ten TOKİ'yi Protesto Eylemi

İnşaat İş Sendikası, işçilerin haklarını gasp eden Özkılıç Group'a bir çok şantiyesinde ihale vermeye devam eden TOKİ'yi Halkalı'daki binası önünde protesto etti.

İnşaat İşçileri Sendikası, TOKİ'nin Halkalı'da bulunan binası önünde protesto eylemi gerçekleştirdi.

TOKİ'nin, işçilerin haklarını gasp eden ve hakaretlerde bulunan bir firma olan Özkılıç Group'a bir çok şantiyede ihale verdiğini belirterek, bina önünde oturma eylemi ve basın açıklamasıyla protesto etti.

Devrimci Tekstil İşçileri Sendikası ve Getir'de çalışan motokurye de eyleme katılarak destek verdi.

İşçilerin haklarını gasp eden Özkılıç Group'a ihale vermeye devam eden TOKİ'yi İzmir'deki şantiyesinde de proteso edeceklerini duyurdu.

İnşaat İş Sendikası, eylem sırasında Özkılıç Group yetkililerinin yarın sendika ile görüşme talep etmesi üzerine İzmir'de yapacakları eylemi şimdilik askıya aldıklarını belirtti.