< < Neo Trend İşçilerinden Carousel AVM'de Eylem

Ücretsiz izine çıkarılan ve izin dönüşünde boşaltılmış fabrikayla karşılaşan Neo Trend Tekstil işçileri, Bakırköy'de Carousel AM önünde, haklarını gasp ederek ortadan kaybolan patronlarının ortağı olduğu Hummel Mağazalarını boykot çağrısı yaptı.

İstanbul Güngören’de faaliyet gösteren Neo Trend Tekstil fabrikasında kıdem ve ihbar tazminatları verilmeden işten çıkarılan 104 işçi haklarının ödenmesi için , Bakırköy’de bulunan Carousel AVM önünde eylem yaptı.

Nakliyat İş Sendikası öncülüğünde eylemlerini sürdüren Neo Trend Tekstil işçileri , mağazaya gelen müşterilere seslendi. İşçiler, kendilerini ücretsiz izine göndererek, haklarını ödemeden ortadan kaybolan patronlarının ortağı olduğu Hummel Mağazalarını boykot etmeleri çağrısında bulundu.

Kayıp Aranıyor! Akbulut, Tuğçe Akbulut ve Damatları Savaş Özdemir Çaldığınız Haklarımızı İstiyoruz" ve “ Tazminatlarımızı Gasp Ettirmeyeceğiz. Direne Direne Kazanacağız” yazılı pankart açan işçiler 1 Temmuz’dan beri sürdürdükleri eylemlerine haklarını alana kadar devam edeceğini belirterek , “Direne direne kazanacağız” dedi.

Bakırköy halkına ve Carousel AVM'ye alış verişe gelenlere seslenerek yaşadıkları süreci anlatarak gasp edilen haklarının ödenmesini istediklerini belirten Neo Trend Tekstil İşçileri, verdikleri mücadeleleye destek vermeleri için Hummel Mağazalarından alışveriş yapmamaya ve işçilerle dayanışma içerisinde olmaya davet etti.