< İşçilere "Genel Kurula Katılmayın"

Genel İş Sendikası İstanbul Anadolu Yakası 1 Nolu Şube'nin 2. Olağanüstü Genel Kurulu bugün Caferağada Spor Salonu'nda yapılacak. Genel Merkez dün işçilere genel kurula katılmaları yönünde mesaj gönderdi.

DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası İstanbul Anadolu Yakası 1 Nolu Şube'de 4 yıllığına seçilen şube yönetiminin değişmesi yönünde sendika genel merkezinin dayatması nedeniyle 2. Olağanüstü Genel Kurulu bugün Kadıköy'de Caferağa Spor Salonu'nda yapılacak.

Genel Merkez'in şube yönetimin değişmesi yönünde imza toplaması üzerine bugün ikinci kez Olağanüstü Genel Kurul seçimi gerçekleştiriliyor. .

Genel Merkez'den İşçilere Genel Kurul Seçimine Gitmeyin Mesajı

Genel İş Sendikası Genel Merkezi, kendi isteğiyle Olağanüstü Genel Kurula gidilmesine rağmen dün şube yönetiminin bilgisi dışında işçilere pandemi gerekçesiyle sadece delegelerin katılımıyla genel kurul toplantısı yapılacağı ve işçilerin gitmemesi yönünde mesaj gönderdiği belirtildi.

Genel Merkez'in İşçilere gönderdiği mesajda

"Değerli Üyelerimiz,

Bilindigi üzere salgın koşulları devam etmektedir. Bu gerekçeyle Genel Kurulumuzda seçimleri yapmakla görevli seçim kurulu, Genel Kurula yalnızca delegelerin katılımını talep etmiştir.

Bu nedenle delege olmayan üyelerimiz Genel Kurul salonuna alınmayacaktır.

Hepimizin sağlığı için bu karara uyulmasını onemle rica ederiz.

Saygılarımızla." denildi.