< Eneray Yapı İşçilerinin Ücretleri Ödendi

Eneray Yapı ve Üçel Mühendislik tarafından 4 aydır ücretleri ödenmeyen ve Ankara'da eyleme başlayan İnşaat İş üyesi işçilerin eylemi sonuç verdi. Bugün yapılan görüşme sonrası şirket, işçilerin maaşlarını vermeyi kabul etti.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Antalya Manavgat'taki inşaat ihalesini üstlenen Eneray Yapı Madencilik Enerji Ticaret ve Üçel Mühendislik'ten 4 aydır ücretlerini alamadıkları için Ankara'da eylem yapan İnşaat İşçileri Sendikası üyesi işçilerin eylemi sonuç verdi.

Ücretleri ödenmeyen 17 işçinin alacağı olan 48 bin TL'yi almak için dün Ankara'da Eneray Yapı'nın genel merkezi önünde eylem yapan İnşaat İş Sendikası bugün ise TOKİ önündeydi.

İkinci gününde TOKİ önüne giden işçiler, yetkilerle görüştü. İşçiler verdikleri mücadele ve eylem sonucunda firmanın alacaklarını ödemesi üzerine eylemlerini sonlandırdı.