BMG İzmir'de PTT İşçilerini Ziyaret Etti

BMG, Sendikalı oldukları için Kod 29 ile işten çıkartılan PTT-SEN üyesi işçilere dayanışma ziyaretinde bulundu.

İzmir'de Birleşik Mücadele Güçleri (BMG), dün (12 Nisan) sendikalı oldukları için Kod 29 ile işten çıkartılan PTT-Sen ve PTT Kargo-Sen üyesi işçileri ziyaret ederek 1 Mayıs'ın startını verdi.

"PTT İşçisi Yalnız Değildir", "Birleşe Birleşe Kazanacağız" sloganlarıyla eylem alanına yüründü.

BMG bileşenleri adına konuşan Didar Gül, "Bugün gerçekleşen her direniş gibi PTT işçilerinin direnişi de faşizme önemli bir cevap oldu. Faşizme karşı birlikte direnmekten başka yol yok" dedi. Gül, PTT işçilerinin mücadelesini desteklediklerini ifade etti.

PTT işçileri ise bu dayanışma ziyaretinin kendilerini güçlendirdiğini söyledi. İşçiler sendikal örgütlenme, eylem ve hukuki sürece ilişkin bilgi aktardı.