< < 17 Migros Depo İşçisi Darp Edilerek Gözaltına Alındı

Migros Depo işçilerinin, bugün Migros Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın evinin önünde yaptığı eyleme polis saldırdı, 17 işçi darp edilerek gözaltına alındı.

Sendikalı oldukları için önce ücretsiz izine çıkarılan ardından 29 Kod'la işten atılan DGD-Sen üyesi Migros Depo işçileri bugün eylemlerinin 84'üncü günündeydi.

Migros depo işçileri bugün Migros Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın villasının önünde eylem yaptı.

Migros işçileri "Bu villa bizim alınterimizle alındı. İşçiler açken patronlara huzur yok. Taleplerimiz karşılanana kadar patronlara rahat vermeyeceğiz" dedi. İşçiler, polisin patronları korumadına da tepki gösterdi.

Eylemdeki işçilere polis saldırdı. İşçiler, DGD-SEN yöneticileri 17 işçi ve dayanışma için gelen Dev Turizm İş Sendikası üyesi darp edilerek gözaltına alındı.

Gözaltına alınan işçiler Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İfadeleri alınan ve sağlık kontrolüne götürülen işçiler akşam saatlerinde serbest bırakıldı.