< PTT İşçilerine Tabip Odası Emekçilerinden Ziyaret

İstanbul Tabip Odası emekçileri Sirkeci'de PTT Başmüdürlüğü önünde eylemde olan PTT işçilerine dayanışma ziyaretinde bulundu.

PTT-Sen ve PTT-Kargo-Sen üyesi işçilerin ücretsiz izin ve işten atma saldırılarına karşı İstanbul ve İzmir'de PTT Başmüdürlükleri önünde başladıkları eylemin 37. gününde.

Kışın soğuğuna ve İstanbul'da süren karlı havalara rağmen PTT işçileri kararlılıkla eylemlerini sürdürüyor.

İstanbul Tabip Odası çalışanları, işten atma ve ücretsiz izin saldırısına karşı 37 gündür Sirkeci'de bulunan PTT Başmüdürlüğü önünde mücadele veren PTT-Sen ve PTT-Kargo-Sen üyesi işçilere dayanışma ziyaretinde bulundu.

"Direnen PTT İşçisinin Yanındayız" yazılı pankart açan İstanbul Tabip Odası emekçileri, PTT işçilerinin yanına "Direne Direne Kazanacağız" "PTT İşçisi Yalnız Değildir" sloganları atarak geldi.

PTT işçileri ise dayanışmaya gelen dostlarını"Yaşasın sınıf dayanışması" sloganıyla karşıladı.

İstanbul Tabip Odası emekçileri PTT işçilerinin yaşadıkları sorunlar, talepleri ve mücadele süreçleri üzerine sohbet ederek dayanışma ve desteklerini sürdüreceklerini belirtti.