< İzmir'de Acil Servis Doktoruna Saldırı

İzmir'de acil servis doktoru, maske takması ve hijyen kurallarına uyması için uyardığı hastanın yakınları tarafından darp edildi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan özel bir tıp merkezinin acil servis bölümünde görevli doktor Hüseyin Nacar Mutlugüleçler, uyardığı hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

Çocuk hastasını muayene eden Mutlugüleçler, beraberinde bulunan hasta yakını yaşlı kadını maskesini takması için uyardı. Bunun üzerine kadın çocuğu muayene masasına kirli ayakkabılarıyla çıkardı. Doktor Mutlugüleçler, kadını bir kezdaha uyardı. Muayenin ardından kadın çocuk ile odadan çıktı.

Kısa bir süre sonra ise çocuğun amcası, muayen odasına girip doktora tepki gösterdi. Bağırarak hastane kapısına çıkan amca, arkasından gelen Mutlugüleçler'e yerden aldığı taşı attı. Taşın başına isabet ettiği doktor yaralandı. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Mutlugüleçler'in yarılan başına dikiş atıldı.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan ve başına 8 dikiş atılan Mutlugüleçler, saldırıda bulunan hasta yakınlarından şikayetçi olduğunu belirtti.