< < "Yeter! Biz İşçiyiz Hayvan Değiliz!"

Malatya Belediyesi'nin 7.katındaki korkuluklar üzerine çıkan işçi intihar girişiminde bulundu.

İşçi ve emekçilerin geçim sıkıntısı, yaşadıkları ağır sömürü ve baskı gün geçtikçe artıyor. Bu ağır sömürü ve yaşadıkları baskı işçlerin bir noktadan sonra dayanma güçlerini aşıyor ve isyan ediyorlar. Yaşadıkları sömürü ve baskılar, yaşadıkları sıkıntılar isyan etmelerini getiriyor. Bu isyan ettiren koşullara karşı bir koyacak bir örgütlülüğü ve mücadele gücü bulunmayan emekçiler ise bu isyanını kimi zaman intihar girişiminde bulunarak ortaya koymak durumunna geliyor.

 AKP'li Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan işçi intihar girişiminde bulundu Olay, dün öğleden sonra İnönü Caddesi'nde meydana geldi. 8 katlı Büyükşehir Belediye binasının bloklarını birbirine bağlayan köprüye çıkan C.V., atlayacağını söyledi.

Korkuluklara çıkan işçi "Yeter. Biz işçiyiz, hayvan değiliz. Selahattin başkan (Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan) bizi sömürdüğün yeter. Başkan hakkımızı sana helal etmiyoruz. Yeter" diye bağırdı.

Belediye binasına giden polis, işçi C.V.'yi ikna etmek için konuşmaya başladı. Polisler, işçinin dalgınlığından yararlanıp, kolundan tutarak geri çekti.

Büyükşehir Belediyesi'nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen işçi, köprüden indirilerek polis merkezine götürüldü.